Северна Корея е една от последните затворени страни в света.В последната

...
Северна Корея е една от последните затворени страни в света.В последната
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: Ако ме ядосате, ще използвам ядрено оръжие

Северна Корея е една от последните затворени страни в света.

В последната си поява водачът Ким Чен Ун излезе ядосан и разгласи: „ Толкова съм сърдит, че може да употребявам нуклеарно оръжие. "

Запознайте се с последната поява на Ким Чен Ун, президента на Северна Корея.

" Ако ме ядосате, ще употребявам нуклеарно оръжие. ", декларира той по адрес на геополитическия Запад, част от който са Южна Корея и Япония.

Северна Корея организира боен церемониал в Пхенян, с цел да означи основаването на своята войска - незабравим народен празник - откакто водачът Ким Чен Ун даде обещание да форсира създаването на неразрешени нуклеарни оръжия, оповестява Ал-Джазира, съобщи Нюз.бг.

Нощният церемониал сподели и най-голямата и най-нова междуконтинентална балистична ракета (ICBM) в Северна Корея.

" Ще продължим да подхващаме стъпки за подсилване и развиване на нуклеарните качества на нашата страна с най-бързи темпове ", сподели Ким, съгласно стенограма, оповестена от формалната Корейска централна новинарска организация, като даде обещание да продължи да укрепва нуклеарните сили на страната " количествено и качествено ".

Ядрените оръжия на Севера са " знак на националната мощност " и би трябвало да бъдат разнообразени, добави той.

" В подготовка за бурната политическа и военна обстановка и всевъзможни рецесии в бъдеще ние ще увеличим в допълнение нашите нуклеарни сили с допустимо най-висока скорост. "

Ким добави, че докато основната роля на нуклеарните оръжия на страната е да се употребяват като възпиращ фактор, те могат да бъдат разгърнати, в случай че " фундаменталните ползи " на Северна Корея бъдат атакувани.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР